Abdominal øvelser


Abdominal øvelser er en av de varmeste, og ennå, mest kontroversielle emner i fitness og trening. Hundrevis av ab gadgets, gimmicks og treningsapparater har oversvømmet markedet for folk på jakt etter mer sexy og flatere mage, så sexy six-pack abs utseende som alle søker.

Problemet er at de fleste av abdominal øvelser som anbefales over hele Internett og i magasiner, etc, ikke er nødvendigvis den beste metoden å få at six-pack abs utseende.

Kjøp steroider (offisielt)

Abdominal øvelser

Først og fremst er det viktigste aspektet for stor ser seks pack magen mister det ekstra magen fettet som dekker dem opp. For å være ærlig, har fleste allerede anstendig abdominal undersiden, men six-pack abs er bare dekket av alle som ekstra flabby magefett.

Stedet for å fokusere så mye på abdominal øvelser for å gjøre magen flatere og mer som en six-pack, mister du mye mer fett ved å fokusere flertallet av din trening med spesielle kombinasjoner av høy intensitet hele kroppen, flere felles øvelser. De beste øvelsene for å miste at fett er øvelser som jobber de største delene av kroppen samtidig.

Øvelser som jobber til store muskelgrupper i bena, øvre og nedre rygg, og brystkasse gir deg den største metabolske bang for pengene i form av abdominal fett tap. Kombinere disse typer store multi-joint øvelser i høy intensitet super sett, gir tri-sett eller krets mote deg den største fettforbrenningen stoffskiftet øker svar fra treningsøktene.

Kjøp steroider (offisielt)

Og det er en av de best bevarte hemmelighetene for flatskjerm sexy abdominal som er faktisk synlig som en six-pack!

Nå når det gjelder mage-spesifikke øvelser, er en annen feilen fleste gjør klippe pumpe bort med flere hundre crunches og andre meningsløse abs øvelser som knapt gir din mage mye motstand å jobbe mot.

Hvis du vil faktisk utvikle din mage i best mulig utstrekning, ikke kast bort tid med øvelser du kan gjøre mer enn 20 eller 25 representanter … det betyr at du definitivt ikke gjør en øvelse som gir nok motstand mot abs. øvelser som gir deg nok motstand mot å få deg i 6-15 rep rekkevidde per sett fungerer bra for abs.

Vanligvis kommer høyere motstand abdominal øvelser som gir en mye større stimulans til abs i form av øvelser som involverer heve/curling beina og bekkenet enten oppover eller innover nærmere stammen.

Kjøp steroider (offisielt)

Et par gode eksempler på disse høyere motstand abdominal øvelser henger etappe reiser eller kneet reiser "bekken krøller opp" eller en øvelse som liggende hip thrusts. Mange ganger de samme menneskene kan gjøre 50 eller 100 crunches, ikke engang fullføre mer enn 2 eller 3 riktig hengende etappe reiser.

Hvis du virkelig vil strammere flatere mage som ser ut som en seks-pack, må du huske at å miste den ekstra mage fettet er den viktigste faktoren. Også når det gjelder mage-spesifikke øvelser, alltid huske høyere motstand øvelser som involverer curling/høyne beina og bekkenet oppover eller innover er det utvikler abs i best mulig utstrekning.

For å oppdage over 27 mer abdominal fett tap og stoffskifte som øker hemmeligheter, gå til Abdominal øvelser og magen fett-tap Secrets å laste ned en gratis rapport avslører strategier for super mager.

Kjøp steroider (offisielt)


 

  Categories

 

  Related Post

 

  Recent Post